lantbruk

Doggy Hund och Kattfoder

Spannex introducerar Doggy AB som ny leverantör 2019. 

De artiklar som erbjuds till hund är Doggy Original (15kg), Doggy Professional Aktiv (18 kg), Doggy Professional Extra (18 kg) och Doggy Professional Skonsam (18 kg).

Doggy Original passar den normalaktiva hunden och har lite större krispiga bitar. 

Doggy Professional Aktiv passar till aktiva hundar, till exempel jakthundar i säsong, draghundar och agilityhundar. Innehåller kyckling som högkvalitativ protein- och fettkälla. 30 % protein och 20% fett. 

 Doggy Professional Extra passar den normalaktiva till aktiva hunden som rör på sig varje dag. Fodret innehåller kyckling. 24% protein och 12 % fett. 

Doggy Professional Skonsam är lämplig till hundar med känslig mage och hud. Fodret innehållar lamm och ris som är smakligt och lättsmält. 21% protein och 11% fett.

Till katt erbjuder vi Katty Nyttiga Bitar Kött (12 kg). Katty Nyttiga Bitar Ansjovis/Fisk och Kyckling finns som beställningsvara.

Katty Nyttiga Bitar tillgodoser alla kattens behov och är ett svensklagat foder med kött, ansjovis/fisk eller kyckling som proteinkälla. Kontakta din återförsäljare om du är intresserad av att prova ansjovis/fisk eller kyckling. 

Varumärken i Spannexgruppen

Varumärken i Spannexgruppen